Minden bejegyzés elejére

Minden bejegyzéscím elé képzeljétek ezt: You must...

2014. december 30., kedd

Watch it: The Bounty Hunter ( Exférj újratöltve)

Sziasztok!
Elsőként: Lia rengeteg anyagom van Londonhoz!!! :) Talán túl sok is. Most jutott csak eszembe, hogy elfelejtettem megkérdezni, hogy pontosan mire vagy kíváncsi Londonnal kapcsolatban? Ezt írd meg kérlek, és akkor megírom a posztot.
Másodszor: Azért hoztam most ezt a filmet, mert nemrég láttam, és addig szeretnék írni róla, amíg friss az élmény.
Kezdem is.


- A sztori:
 
Milo Boyd fejvadászként dolgozik. Egyik nap azt a megbízást kapja, hogy kapja el Nicole Hurley-t , aki egy igazi sztárújságíró. Nem mellesleg az exfelesége. A férfi örül a feladatnak, és azt gondolja, hogy semmi perc alatt teljesíti. Igen ám, de nem számolt azzal, hogy a volt felesége éppen egy rejtélyes haláleset után nyomoz, és a munkájától elég nehéz eltéríteni. Nicole számtalanszor elszökik előle, próbálja megvesztegetni... közben az életük is veszélybe kerül.







- Főszereplők:

- Milo Boyd:

Régebben rendőrként dolgozott, azonban kirúgták, így most fejvadászként keresi a kenyerét. (De költőien fogalmazok... :D ) Nagyon élvezi, hogy bosszút állhat a volt feleségén, mivel szerinte a nő kibírhatatlan volt, hisztis és munkamániás.
Először mindenáron beakarta vinni Nicole-t a sittre, de ahogy egyre több időt töltenek együtt, ráébred, hogy annyira mégsem kibírhatatlan, és a házasságuk elszúrásában ő is hibás volt.
Milo
Nagyon kemény srácnak mutatja magát, de neki is van gyengéd oldala. pl. megérti, hogy Nicole-ban milyen érzések játszódnak le éppen
Okos, ravasz, és azt is zseniálisan kezeli, hogy az adósságai miatt a nyomában vannak. :)


- Nicole:

Sikeres újságíró, aki mindig első kézből értesül a friss ügyekről, mert van egy titkos besúgója, Jimmy. Jimmy bajba kerül, ezért Nicole elhatározza, hogy megmenti.
Nagyon megijed, mikor Milo felbukkan, hiszen az életének ezt a szakaszát már lezárta, legalábbis látszólag. Belül még mindig fáj neki, és nagyon sokáig siratta a férfit.
Nicole
 Ő is nagyon okos, sokszor túljár a volt férje eszén, és kiszabadul a bilincsből. Csak éppen mivel, annyira ismerik egymást, mint a tenyerüket, mindig elkapják.



- Mellékszereplők:

- Jimmy:

Nicole titkos besúgója, aki azonban most bajba kerül. Elrabolják, és akaratán kívül elvezeti a rosszfiúkat Nicole-hoz, így Nicole élete veszélybe kerül...

- Stewart:

Nicole munkatársa és kollégája. Fülig szerelmes Nicole-ba, akivel egyszer egy bulin csókolózott, de semmi több. Azt hiszi, hogy a nő is viszonozza az érzéseit.



- Összességében:

Mivel a Kellékfeleség nagyon tetszett, úgy gondoltam, hogy ezt is imádni fogom, mert ugye Jennifer Aniston játszik benne, és akkor biztosan nevetős film. Hát... nem éppen. Persze, vannak benne poénok, de sokkal több benne az akció, mint amire számítottam.
Ez a film annyira nem nyerte el a tetszésemet, de nem volt rossz sem.
Kedvenc szereplő: Stewart, mert teljesen hülye.
Legellenszenvesebb karakter: Annak ellenére, hogy a film nem lett a kedvencem, nem volt ilyen szereplő. Mindenki hiteles volt, és a "helyén" volt.
Legjobb rész: Mikor Milo először elkapja Nicole-t.
Legrosszabb rész: Nem akarok spoiler-ezni, úgyhogy.... hm.... amikor a kaszinóban vannak. (Elég semmitmondó? :D )
Kedvenc idézet:  "Házasok voltunk, ezért tudom, hogy mikor sírsz igazából. Úgyhogy most hagyd abba a hisztit!" Nagyon nagy. :D


Én személy szerint nem nézném meg még egyszer, (jó, lehet, hogy egyszer még igen... :) ) de ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikus, de nem nyálas és vicces sztorikat. Meg az akciót.




Lia, várom a válaszodat, és akkor jön London!!!!
Egyébként, addig is mindenkinek jó készülődést holnapra!!!!! :)


















5 megjegyzés:

  1. Majdnem megkérdeztem, hogy mi lesz holnap :DD

    VálaszTörlés
  2. Bármi érdekel Londonnal kapcsolatban. Milyen sztárok vannak ott, milyen filmeket forgattak ott, miket rendeznek események stb.

    Milyen lesz a Szilvesztered?

    A másik blogodra írtam egy hosszú monológot ami elveszett.Ajjjjjjjjjjjjjjjj

    Olvastad Leiner Laura legújabb könyvét a Késtélt? Nagyon jó, humoros és vicces. Megéri elolvasni. Nézz utána a leinerlaura. hu oldalon.
    A stílusa hasonló mint az eddigi könyvek.

    Puszi
    Xxx, Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, akkor nekiállok a következő pár nap valamelyikében... (olyan ügyes vagyok, hogy most jöttem rá, hogy van egy szép kupac leckém, amit hétfőig fel kellene dolgozni, úgyhogy jaj...)
      A ma estét itthon fogom tölteni, nem tudom, mivel. Tavaly pl. nem volt kedvem éjszakázni, és aludtam. :) Lehet, hogy idén is ez lesz, vagy lehet, hogy blogolok... (ha már a délután folyamán nem sikerült.) És te?
      Nem, azt még nem olvastam, de tervezem. A könyvtárban sosincs bent, érthető, hiszen még nagyon friss... de remélem egyszer majd sikerül elolvasnom.

      Törlés
    2. Egyébként sajnálom a monológot (de jó lett volna olvasni... :( ), ha van kedved/időd/energiád megírhatnád újra... :)

      Törlés